Επιστροφή

Δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και του Υπουργού Υγείας κ. Θάνου Πλεύρη, σχετικά με την αξιοποίηση των δωρεών που συγκεντρώθηκαν στον Ειδικό Λογαριασμό Αποπληρωμής Εκτάκτων Δαπανών για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Οικονομικών και Υγείας


Αύριο, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, στις 9.00 π.μ., ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο Υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης θα πραγματοποιήσουν κοινές δηλώσεις σχετικά με την αξιοποίηση των δωρεών που συγκεντρώθηκαν, από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι σήμερα, στον Ειδικό Λογαριασμό Αποπληρωμής Εκτάκτων Δαπανών για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19.

Στην παρουσίαση θα λάβουν, επίσης, μέρος εκπρόσωποι των φορέων που θα ενισχυθούν από τις δωρεές για την υλοποίηση δράσεων πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας και των επιπτώσεών της.

Οι δηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών και θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, η οποία θα τις διανείμει σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και θα τις μεταδώσει ζωντανά στην ιστοσελίδα της, ertnews.gr.